Fizetési és szállítási módok, feltételek

A Bőség Trade Kft. a következő fizetési lehetőségeket biztosítja Ügyfelei számára:

 • előreutalás

 • készpénzes fizetés (telephelyünkön)

 • utánvét (futárszolgálat)

Előreutalásos fizetés esetén, a rendelés beérkezését követően kollégáink a kiállított proforma számlát PDF formátumban elküldik a regisztráció során megadott e-mail címre. Miután az elutalt összeg és a rendelt termék is egyaránt megérkezett hozzánk, telefonon értesítjük a szállítás időpontjáról vagy az átvétel lehetőségéről. Előreutalást csak a proforma számla kiállítását követően áll módunkban elfogadni!

Áru átvétel, házhoz szállítás

A termékek elérhetőségéről, a Bőség Trade Kft. (továbbiakban: Szolgáltató). webáruházában, e-mailben, illetve telefonos elérhetőségeink valamelyikén tájékozódhat. A Szolgáltató vállalja, hogy a megrendelt termékeket a ügyfél által megadott címre szállítja. A szállítás költségéről a szállítási díjtáblázat menüpontban tájékozódhatnak.

Átvételi és szállítási módok:

 • telephelyünkön személyesen

 • futárszolgálattal utánvétellel

Személyes átvétel a 3516 Miskolc, Pesti út 124. sz. alatt található üzletünkben munkanapokon 7.00-15.00 óráig van lehetőség készpénz fizetéssel vagy előre utalással. A megrendelt termékeket, bolti átvétel esetén a beérkezést követően 1 hétig tartjuk foglalásban. Ezt követően az át nem vett megrendeléseket töröljük rendszerünkből!

A házhozszállítást a Sprinter Futárszolgálat végzi.

 • A házhozszállítás Magyarország területén 24-48 órán belül megtörténik.

 • Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően lehetőséget biztosít az Ügyfélnek a kiszállítás napjának megválasztására

 • A kiszállítás az egyeztetett munkanapon reggel 08.00 óra és 17.00 óra között történik, ezért olyan címet adjon meg, ahol ebben az időtartamban át tudja venni a csomagot!

 • Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, erről a szállító értesítést hagy. Ezután a Sprinter Futárszolgálat Kft. felveszi a kapcsolatot az Ügyféllel és egy új időpontot egyeztet a második kézbesítés megkísérlése céljából.

 • Ügyfél köteles az általa megrendelt és megadott címre kiszállított termékeket átvenni, a Szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni. Kivéve: ha a csomagolás sérült.

 • Előreutalással történő fizetés esetén a szállítás megkezdése, a szolgáltatás teljes – a termékek bruttó árát és az esetleges szállítási díjat is magában foglaló – ellenértékének a visszaigazolásban megjelölt bankszámlán történő jóváírását követően 24 órán belül vagy az előre egyeztetett időpontban történik;

 • Kérjük, hogy a csomag átvételénél először győződjön meg róla, hogy az külsőleg sérülésmentes-e, csak ez után írja alá az átvételi elismervényt. Amennyiben sérült csomagolásban érkezett önhöz a csomag, és/vagy a termék sérülését is észleli, az eseményről jegyzőkönyv felvétele kötelező, melyet a kiszállítást végző Sprinter Futárszolgálat Kft. munkatársa az Ügyféllel együtt készít el a hibás kiszállítással egyidejűleg.Kérjük ilyen esetben ne vegye át a sérült csomagot!(A jegyzőkönyv a www.sprinter.hu weboldal főoldalán a Díjak menüpontból is letölthető.) Kártérítési igényét a Sprinter Futárszolgálatnak (Reklamáció: Tel: 06-1-347-3000, e-mail: reklamacio@sprinter.hu)nyújthatja be.

 • Amennyiben a csomagon külsérelmi nyom nem fedezhető fel, azonban a beltartalom sérülését észleli, azt haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunk felé. Kérjük, ellenőrizze a csomagban található számlát is.

 • Az Ügyfél sérült csomagolású terméket, illetve hiányos szállítás esetén a leszállított termékeket nem köteles átvenni, a teljesítést nem köteles elfogadni. Az eseményről jegyzőkönyv felvétele kötelező, melyet a kiszállítást végző Sprinter Futárszolgálat Kft. munkatársa az Ügyféllel együtt készít el a hibás kiszállítással egyidejűleg. A jegyzőkönyvet mindkét félnek alá kell írni!

 • A Szolgáltató nem vállal felelősséget a csomagolás esetleges olyan sérüléséért, illetve a sérülésből eredő hibáért, kárért vagy kellemetlenségért, valamint az olyan hiányért, amely sérülést vagy hiányt a jegyzőkönyv nem tartalmazza.

Kosár

A kosár üres.