Cégünkről

Cégünk 1995-ben alakult elsősorban a magyarországi közúti személyszállító társaságok járműveinek professzionális alkatrész utánpótlása céljából. Működésünket, üzletmenetünket ennek megfelelően határoztuk meg. Tevékenységünk során széleskörű tapasztalatokat szereztünk ezen területen és ezeket a tapasztalatokat felhasználva komoly sikerekkel végezzük munkánkat, partnereink maximális elégedettsége mellet.

Minőség

A partnereink profilja miatt a lehető legmagasabb elvárásokat támasztjuk beszállítóinkkal szemben. Munkánkat az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási szabvány szerint végezzük. Elsősorban első beépítésű gyári termékéket, másodsorban a gyárival megegyező minőségű, utángyártott alkatrészeket forgalmazunk.

Árpolitikánk

Folyamatosan szem előtt tartjuk azt, hogy a mai magyarországi gazdasági feltételek sajnos komoly kihívás elé állítják nap mint nap a gazdaság minden szereplőjét. Ezért megteszünk mindent annak érdekében, hogy újabb és újabb partnereket szerezzünk beszállítói oldalon is, hogy ezáltal a lehető legjobb árakat tudjuk biztosítani a partnereinknek.

Szállítási kondíciók

Cégünk - mint minden egyéb területen - a szállításban is igyekszik a lehető legtöbb, a partnereink számára legmegfelelőbb alternatívát biztosítani, így minőségi elvárásainkat teljesítő jelentősebb szállítmányozó cégek szerződött ügyfelei vagyunk. A készleten lévő termékek kiszállítását 24 órán belül meg tudjuk oldani. Mindemellett egyéni megoldásokat is biztosítunk a leggördülékenyebb együttműködés érdekében.

Szaktudás

Büszkék vagyunk arra, hogy a partnereink a Bőség Trade Kft. nevét a professzionalitás védjegyével azonosítják. Kollégáink komoly szakmai múlttal, szaktudással és tapasztalattal rendelkeznek, ezzel is hozzájárulva ahhoz hogy a lehető leggyorsabban, legkreatívabban beazonosítsuk a szükséges terméket és azokat késlekedés nélkül el tudjuk juttatni a megrendelőnkhöz.

Szállítási határidő

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a szállítási határidők pontos, korrekt betartása az egyik alappillére a hatékony együttműködésnek.

Kosár

A kosár üres.